pixel

Интелигентно решение за ръбове на стълби

SGH

Компанията SGH знае, че изграждането на стълбища изисква мислене в три измерения: качество, безопасност и дизайн. Ето защо целта ѝ е да предложи със своите заоблени профили Parquetfreund елегантен начин стълбите да станат по-безопасни за ходене. Същевременно профилите са проектирани така, че да спомагат за запазване на първоначалната красота на стълбището за възможно най-дълго време, въпреки че то се използва много често. „Поради тези причини нашите профили Parkettfreund „870“ и „871“ са на практика стандартно оборудване за стълбищни покрития с LVT, PVC, CV или линолеум“, казва Хилмар Кусмирц, мениджър продажби на марката Parkettfreund в SGH.

Кантът на профилите „870“ е само 2,5 мм, докато при профилите „871“ той е с 0,5 мм по-висок. Поради това и двата профила са подходящи предимно за комбинация с LVT, PVC, CV или линолеум. Ъгълът на профила може да бъде индивидуално определен с помощта на предварително зададена точка на огъване.

SGH

Със заобления си, деликатен видим ръб профилите придават на стълбището елегантен вид. Този ефект се подчертава от факта, че те могат да се монтират в една равнина с подовото покритие. В същото време за SGH е важно профилите да могат да се монтират възможно най-елегантно и бързо.

Снимки: SGH

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: