pixel

Иновативна помощ при изпомпването на бетон

Isopump 8500Продуктът Isopump 8500 елиминира необходимостта от дългото чакане на циментовия разтвор и увеличава живота на бетоновата помпа. Най-новият продукт на компанията Cemex е предназначен за употреба в бетонови помпи и вече се е доказал в ежедневната строителна практика.

Isopump 8500 осигурява по-гладка работа на бетоновите помпи и прави производството на бетон по-ефективно: продуктът намалява съпротивлението на триене в тръбите и вътрешните стени на маркуча. Химичният състав на продукта дава възможност за идеално овлажняване на стените и надеждно предотвратява запушването на бетоновата помпа при изпомпване.

Isopump 8500Isopump 8500 се използва като заместител на конвенционалните циментови помпи или циментови изпарители. Операторът на бетоновата помпа може лесно да привнесе предварително разтворения прах и така закъсненията поради изчакването на помощ за отпушване или циментов разтвор оставят в миналото. И тъй като Isopump 8500 ефективно намалява хидравличното налягане и триенето по време на изпомпване, това също допринася за по-дълъг живот на бетоновата помпа.

Isopump 8500Необходими са само няколко движения на ръцете и по-малко от 10 минути, за да се подготви продуктът за употреба. Съдържанието на всяка торба се поставя в 15 литра студена вода. Разбърква се енергично в продължение на 1 минута, след това се оставя да престои и след 5 минути се размесва отново до получаване на хомогенна течност. Така приготвеният разтвор с Isopump 8500 се подава в бетоновата помпа процесът на изпомпване може да започне.

За повече информация: Cemex

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: