pixel

Индустриални подови покрития от Оргахим

orgahim

„Оргахим“ АД продължава да разгръща портфолиото си от професионални строителни решения и вече може да се похвали с обновен асортимент от индустриални полимерни настилки:

Deko Professional Epoxy Floor BASE – двукомпонентен епоксиден грунд за защита на бетонни повърхности, преди полагане на епоксидни подови покрития;

Deko Professional Epoxy Floor LIGHT – двукомпонентна епоксидна тънка подова система, предназначена за бетонни повърхности изложени на индустриална среда с умерена натовареност;

Deko Professional Epoxy Floor UNIVERSAL – трикомпонентна епоксидна саморазливна подова система, предназначена за производствени помещения подложени на химически и механични въздействия (болници, лаборатории, гаражи, заведения на хранително вкусовата промишленост и др.);

Deko Professional PURCEM EXTREME – Трикомпонентно полиуретан-циментово индустриално подово покритие, предназначено за подове с много високи химични и механични натоварвания.

orgahim

За да осигури максимално надеждност при използване на тези покрития, от Оргахим са взели решение да предлагат и цялостно обслужване на обектите. За целта вече е сертифициран и първият партньор-изпълнител – Индустриал ремонт строй ООД. Компанията има солиден опит в полагането на полимерни подови настилки и множество референтни обекти от различни индустрии.

Това партньорство предоставя редица предимства за клиентите на Оргахим, като предлага комплексен подход при решаване на специализирани строителни задачи, съчетаващ правилната експертиза, правилите продукти и правилното полагане.

orgahim

Оргахим

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: