pixel

IFAT 2024: Wilo популяризира по-устойчиво водоснабдяване

wilo

Wilo Group може да се похвали с успешно участие на IFAT 2024. В продължение на пет дни мултинационалната технологична група представи своите устойчиви и перспективни решения за водоснабдяване и канализация на около 142 000 посетители от почти 170 държави и региони. Доставчикът на технологии за опазване на околната среда Abionik, който е част от Wilo Group, също посрещна гостите на панаира на своя щанд.

„Водата е най-важният и екзистенциален ресурс в света. Продуктите, системите и решенията, представени на IFAT, са израз на амбицията ни значително да подобрим достъпа до този ресурс в световен мащаб“, обяснява Оливър Хермес, президент и главен изпълнителен директор на Wilo Group. „Достъпът до чиста вода е човешко право, не без основание признато от Организацията на обединените нации.“

„На тазгодишното издание на IFAT, както винаги, проведохме множество вълнуващи дискусии с клиенти.

В същото време естествено използвахме IFAT, за да проведем подробни разговори с нашите партньори от политиката, асоциациите и науката и да установим още по-широки контакти с тях“, добавя д-р Патрик Ниер, член на Изпълнителния съвет и главен директор по промените (CCO) на Wilo Group.

wilo

Повече от 600 души от 31 държави взеха участие в обиколката на щанда. При планирането на водещото световно търговско изложение в Мюнхен Wilo от самото начало наблегна на устойчивата концепция на щанда. Панаирът възнагради технологичната група за усилията ѝ с наградата „Go Green Pioneer“.

На всеки две години експерти от целия свят се срещат на IFAT Мюнхен, най-голямото търговско изложение за водоснабдяване, канализация, рециклиране и общински технологии. Освен IFAT Мюнхен, мрежата на IFAT включва и търговски панаири в Китай, Индия, Южна Африка, Бразилия и Турция.

За повече информация – Wilo.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: