pixel

Идеи за екстериор от тухли и камък

Нищо не създава по-добро впечатление за бляскаво жилище, както тухлата и камъкът. Красотата на дизайна от тухли и камък се крие в неговата гъвкавост; независимо дали предпочитате красива фасада в стил Тюдор или остър геометричен ефект, несъмнено има подходящ мотив за всеки дом.

Рустикална или изтънчена, зидарията от тухли и хоросан не се подчинява на нито една конкретна епоха, съчетавайки стария свят с новия, за да даде ново определение на идиличния дом от 21-ви век. А благодарение на множеството цветове, от които можете да избирате, като топли земни тонове и хладно сиво, можете да сте сигурни, че къщата ви ще допълва безупречно заобикалящата я среда. Благодарение на естествените охлаждащи способности, вашият тухлен и каменен дом ще остане хладен през по-наситените с топлина сезони.

Stone Exterior Ideas

Съществуват много гледни точки за това какво наистина прави една къща дом. И макар че зашеметяващият нов екстериор може да не казва всичко за тези, които живеят вътре, той несъмнено ще ги представи в по-добра светлина.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: