pixel

Ideal Standard за поредна година е сред най-силните марки в България

ideal standart

За осми пореден път глобалната организация Superbrands връчи своите награди за отличен брандинг на водещи потребителски и бизнес марки на българския пазар на тържествена церемония в Sofia Event Center.

Ideal Standard за поредна година е сред най-силните марки в категория „Стоки за бита/Санитарни продукти“. Призът беше връчен на Христо Караиванов, директор Търговска организация клъстър Източна Европа. По този повод той заяви: „Гордеем се, че отново сме предпочитана марка в България! Приемам тази награда от името на 3200 души, които всеки ден работят, за да сме най-добрите в сектора.“

ideal standart

Методиката на подбор и оценяване на брандовете е универсална за всички 80 страни, реализиращи промоционалната програма Superbrands. Селективният процес се осъществява на два етапа: чрез конфиденциално гласуване на членовете на независимото експертно жури – борда на Superbrands Bulgaria, и чрез национално гласуване на потребителите в интернет, осъществено в партньорство с водещия институт за пазарни проучвания GfK Bulgaria. Това дава възможност експертното мнение да се разгледа успоредно с мнението на потребителите.

ideal standart

В процеса на оценяване експертите и потребителите се ръководят от дефиницията и критериите на световната организация за Superbrands – марка, която трябва да демонстрира:

Качество: Символизира ли марката качеството на предлаганите продукти или услуги?

Надеждност: Ползва ли се с доверие брандът, поддържа ли висок стандарт на продуктите или услугите?

Различие: Добре ли е позната марката в своя сектор? Успешно ли се разграничава от конкурентите си? Притежава ли индивидуалност и ценности, които я правят уникална на пазара?

ideal standart

През тази година Superbrands присъди и почетна награда за принос в промоцията на бранда “България по света” на българския ансамбъл по художествена гимнастика, който за първи път спечели златото на Олимпийските игри в Токио.

Идеал Стандарт - Видима

Ideal Standard предлага цялостни решения за баня, които са „Вдъхновени от реалния живот”. Като водеща марка с иновативен и дизайнерски подход към създаването на решения за баня, Ideal Standard се стреми да създава продукти, които съчетават функционалното и техническо познание с дълбокото разбиране за интимната, лична роля, която банята играе в живота на всеки от нас.

Прочетете също: