pixel

ИКОПАЛ БЪЛГАРИЯ

Icopal

Icopal Group е производител на продукти за плоски и скатни покриви, фундаменти и инженерни съоръжения. Основният бизнес на компанията са хидроизолационните системи с фокус върху битумните мембрани, но тя произвежда и други продукти за строителния бранш. Дейността на концерна е съсредоточена в Европа и Северна Америка, но търговските партньори са в цял свят. Icopal присъства в Европа и САЩ чрез мрежа от производствени и търговски бази. Понастоящем Icopal има 35 производствени площадки, оборудвани с най-модерни технологии и 95 търговски офиса, чиито екипи се грижат за популяризиране на последните иновативни разработки на концерна и за осигуряване на висока удовлетвореност на клиентите.

Ключов приоритет на Icopal е грижата за опазване на околната среда чрез намаляване разхода на енергия и разработване на иновативни съвременни хидроизолационни продукти и решения.

Дългогодишният опит на Icopal се гради през последните 165 г., благодарение на което компанията се позиционира като разпознаваем лидер в покривната и хидроизолационна индустрия. Icopal Group е със седалище в Дания, а годишният ѝ оборот се равнява на около 1 млрд.евро. За Icopal Group работят 3500 служители в цял свят.

Към голямото семейство на Icopal Group се числят известни интернационални производители като Siplast (France), Villas (Austria), Esha (Holland), Awak (Poland), Wolfin (Germany), Sealoflex (USA) и др.

От 2007г. немският производител Vedag GmbH e част от Icopal Group .

Икопал България ЕООД е наследник на Ведаг България ЕООД, която присъства на българския пазар от 1998г. Като 100% дъщерна фирма на Icopal Group, Икопал България е единствен официален представител на концерна за България. Познатите и наложени с доказаното си качество в България продукти на марката Vedag са само част от обширната продуктова гама на Icopal.

 +359 700 119 20
[email protected]
bmigroup.com
Елин Пелин 2100, п.к. 31

Икопал България

Icopal Group е производител на продукти за плоски и скатни покриви, фундаменти и инженерни съоръжения. Основният бизнес на компанията са хидроизолационните системи с фокус върху битумните мембрани, но тя произвежда и други продукти за строителния бранш.

Прочетете също: