pixel

КАЛОРИЯ

caloria

Калория ООД е основана през 1994 година и е официален представител за българския пазар на Riello Group. С успех Калория ООД предлага на своите клиенти висококачествена горивна техника и топлотехнически съоръжения.

Фирма Riello – Италия е най – големият производител на горелки в Европа и разполага с най-големия изследователски център и изпитателна лаборатория. Riello има стабилно развитие на световния пазар от 80 години.

Предлага широка гама горелки за нафта, мазут и газ, както и комбинирани нафта – газ и мазут – газ с мощност до 32 MW; пълна гама стенни газови котли за отопление и битова гореща вода, която обхваща различните типове и конструкции, с цел ефективна и икономична работа, за максимален топлинен комфорт с изключително естетичен външен вид и безшумна работа.

Фирма Калория ООД има трайно присъствие у нас, като коректен партньор при доставката на съоръжения и с инженеринговата си дейност на отоплителни инсталации, системи със слънчеви колектори, при монтажа на горивно оборудване за индустриални обекти и др. По отношение търговската си дейност, Калория ООД има изградена мрежа от представители в цялата страна на основата на коректност и доверие. Това са инженерингови фирми от областта на енергетиката, топлотехниката, промишлеността, клиенти от сферата на селското стопанство, тютюнопроизводството и др.

Riello произвежда чугунени отоплителни котли, модулиращи стенни газови котли за отопление и битова топла вода, газови проточни бойлери. Riello е единственият производител на горелки с различно приложение – за бита, за обществения сектор, за технологични процеси и индустрията.

Phone +359 2 831 11 30
post [email protected]
www caloria.bg
adress София, бул. История славянобългарска 8

Калория

Калория ООД е основана през 1994 година и е официален представител за българския пазар на Riello Group - най-големият производител на горелки в Европа. С успех Калория ООД предлага на своите клиенти висококачествена горивна техника и топлотехнически съоръжения. Предлага широка гама горелки за нафта, мазут и газ, както и комбинирани нафта - газ и мазут – газ с мощност до 32 MW; пълна гама стенни газови котли за отопление и битова гореща вода, която обхваща различните типове и конструкции, с цел ефективна и икономична работа, за максимален топлинен комфорт с изключително естетичен външен вид и безшумна работа.

Прочетете също: