pixel

Hörmann отвори монтажен център в Щайнхаген

Hörmann

През юни Hörmann отвори своя нов център за монтажи в Щайнхаген. В ориентирани към практиката обучения служители и търговци имат възможност да се обучават в монтаж на цялата продуктова гама на Hörmann.

Точно година след завършването на Форум Hörmann – най-голямата изложбена зала и център за обучения, който от есента на 2015 г. разполага с най – богатото изложение на продукти на компанията, Hörmann отвори своя нов център за монтажи. С този център фирмата разширява предложенията на Академия Hörmann за допълнителни квалификации чрез ориентирани към практиката монтажни обучения в оптимална среда.

След петмесечно изграждане в помещенията на местното представителство в Щайнхаген беше открит  новият  монтажен  център.  Със  строителството  на  Форум Hörmann шоурумът  на представителството беше преместен, с което беше взето решение, освободената площ да бъде използвана като част от концепцията за допълнителна квалификация на Академия Hörmann. С този център Hörmann ще предлага на служителите и търговците си освен ориентирани към практиката  обучения  за  монтаж, също така и  богата  програма  от  семинари  и  обучения. Допълвайки Форума сградата притежава четири модерни зали за теоретични семинари и повече от 1200 м² площ за практически монтажи. Всички провеждани там обучения се водят от експерти на Hörmann в съответната специализирана област.

В четири зони могат да бъдат провеждани отделни обучения за монтаж на цялата продуктова гама  на Hörmann – от входни  и  интериорни,  през  индустриални  и  портални врати до взискателната товаро-разтоварна техника. Всяка от зоните разполага с най-модерната техника. Така например директно на стената на мястото на монтаж могат да бъдат проектирани чрез бимер упътвания и филми за монтаж. Мобилни плотове и чекмеджета за инструменти правят възможна паралелната работа на повече монтажни групи в различни зони.

„Компетентността на нашите сътрудници и дистрибутори е съществен фактор за успеха на нашата компания. Тя е предпоставката за доверието на клиентите в нашите продукти “казва Оливер Тиман, ръководител „Човешки ресурси и право“. „Новият монтажен център разширява и без това вече богатата гама предложения за допълнителна квалификация чрез практически тренинг. Надяваме се чрез тази платформа нашите специалисти да разменят опит още по – успешно. “В следващите няколко седмици предстои да бъде открит и вторият монтажен център на фирмата в Рутесхайм до Щутгард. Досега монтажните обучения се провеждаха в заводите или представителствата на компанията.

За Форум Hörmann:

През есента на 2015г. срещу седалището на групата Hörmann в Щайнхаген беше открит Форум Hörmann. На три етажа и над 2500 м² изложбена площ посетителите могат да видят богатата продуктова гама на фамилното предприятие. Със своите практически ориентирани зали за обучение, форумът е не само най-голямата изложбена зала, но и главният център за семинари и събития на фирмата за Северна Германия
.
За Академия Hörmann:

Академия Hörmann обхваща  всички  предложения на предприятието за  допълнителна квалификация, които са отворени за служители и търговци. Освен продуктови, правни и IT – семинари се  организират  монтажни  обучения  и  програми  на  теми  като  комуникации  и мениджмънт на времето.  Едновременно с Академия Hörmann беше въведена и едноименната онлайн – платформа, която улеснява организацията на допълнителните обучения на служителите и търговците на Hörmann.

Hörmann

Вътрешното помещение на монтажния център е разделено на четири зони. На горния етаж се намират обширни зали за семинари.

Hörmann

Всички зони за монтаж са оборудвани с най-модерната техника, така че например по време на монтажа посредством проектор да бъдат използвани и упътванията за монтаж.

Мобилни чекмеджета и инструменти дават възможност за неограничен монтаж. Така могат да работят паралелно няколко монтажни групи.

Хьорман България

Към пазара на строителни елементи днес се добавят вратите за дома и индустрията на фирма “Хьорман”, като в рамките на Европа това е най-голямата фирма в този бранш. Това бе постигнато през годините от фамилната фирма посредством постоянен растеж, иновации, гаранции за качество и близост до клиента. - Гаражни врати - Индустриални врати - Задвижвания - Техника за разтоварване - Интериорни врати - Каси - Алуминиеви прозорци

Прочетете също: