pixel

Хотел с триъгълни обеми се оформя в Амстердам

nhowamsterdamraiСтудиото OMA пусна снимки за Nhow Amsterdam RAI Hotel, показвайки, че сградата, която се оформя с триъгълни обеми е почти завършена. Последните снимки показват, че сградата е достигнала най-високата си точка на строителство на височина от 91 метра. Хотел Amsterdam RAI ще достигне 25 етажа и ще има 650 хотелски стаи. Сградата ще бъде най-големият хотел в Бенелюкс.

nhowamsterdamraiРазположен до конгресния център, RAI Amsterdam е свързан с него посредством подземен проход и ще предлага висококачествено настаняване за посетители, изложители, говорители и организатори. Хотелът също така ще бъде нов център за срещи на бизнес партньори, туристи и местни жители, с висококачествена кухня, спа съоръжения, заседателни и конферентни зали.

nhowamsterdamraiСградата се характеризира с три изместени триъгълни обема, подредени по такъв начин, че етажната схема на сградата се върти на 60 градуса с всеки възходящ обем. Архитектът черпи вдъхновение от някога известния триъгълен рекламен пост, наречен „Het Signaal“ (Сигналът) на Europaplein, площадът пред RAI. Фасадата на хотела е от алуминий и стъклени панели.

nhowamsterdamraiСградата е на 24 етажа, от които 19 са заети от хотела, като всеки етаж разполага с 24 до 36 стаи. Фоайето на хотела е разположено на два етажа, с отделно отдадени под наем търговски площи на приземния етаж и хотелски салон и бар на първия етаж.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: