pixel

Хидрозол® PM-SV ХИДРОИЗОЛАЦИОННА БИТУМНА МЕМБРАНА

hidrozol

       Хидрозол® PM-SV  ХИДРОИЗОЛАЦИОННА БИТУМНА МЕМБРАНА, включваща в себе си  вложка от стъклен воал, намира широко приложение във фазите преди полагането на покритие от керемиди. Продуктът, сам по себе си, представлява армираща основа от стъклен воал, пропита с горещ битум.  Хидрозол® PM-SV  ХИДРОИЗОЛАЦИОННА БИТУМНА МЕМБРАНА е двустранно защитена с полиетиленово фолио.
Продуктът се явява важен екраниращ слой при изпълнение на покривни работи на различни жилищни и обществени сгради. Хидрозол® PM-SV  ХИДРОИЗОЛАЦИОННА БИТУМНА МЕМБРАНА от Марисан играе ролята на стабилна преграда, предпазваща конструкцията от различни атмосферни влияния, механични частици, пренесени от вятърните маси и други.    Продуктът се предлага под формата на руло с дължина 10 м и широчина 1 м.

Източник: Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: