pixel

Hi-Finity – новата плъзгаща се врата на Reynaers

Необхватна гледка и прецизно изпълнение; Фотограф: Reynaers

Вратата за вътрешен двор Hi-Finity е въплъщение на съвременния дизайн, съчетаващ най-новите тенденции в актуалната естетика с изключително изпълнение. Тази модерна структурно-остъклена врата предлага възможност за стъкло от пода до тавана и от стена до стена, ергономично проектирана дръжка и скрита заключваща система. За взискателния собственик на къща или за архитекта, който иска най-новото в съвременния дизайн и най-доброто изпълнение, вратата Hi-Finity поставя нов стандарт за качество.

Въпреки красотата си Hi-Finity е проектирана така, че да не се гледа толкова самата врата, а това, което се вижда през нея. Външната рамка може да бъде вградена в структурата на сградата, което превръща мечтата за стъкло от под от таван и от стена до стена в реалност. Вградeната ключалка между панелите на вратите е едва забележима, широка е само 35 мм, а рамката и разделителните решетки между стъклата са черни, благодарение на което вратата очертава гледката по най-дискретния начин.

Фотограф: Reynaers

Чрез комбинирането на тези огромни панели за врати в редица двойни и тройни конструкции Reynaers успяват да предложат наистина панорамна доминация на стъклото, за да може да се извлече максималното от всяка гледка. Възможно е дори да се комбинират две врати Hi-Finity на съседни стени, като се използва някое от иновативните ъглови решения. Дръжката за плъзгащата се врата Hi-Finity не е нищо друго освен красиво изработен шедьовър. Нейният плосък дизайн идеално допълва модерния вид на вратата, а меките на допир материали и ергономичният дизайн са проектирани така, че да предизвикват усмивка у собственика всеки път, когато я ползва.

С внушителната си височина от три и половина метра и максималното тегло на панела на вратите от 300 кг вратата Hi-Finity разширява границите на възможното по отношение на размера. Специално разработеното междуосие осигурява движението на стъклените панели. Дори панелите за large openings могат лесно да се управляват на ръка. Задвижването на плъзгащите се панели се извършва ръчно, автоматично или дистанционно.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: