pixel

Геце отбеляза 150-годишнината на компанията си

ГЕЦЕ

Източник: ГЕЦЕ

Geze опакова фасадата си: «Огромно Благодаря на нашите служители, за да отбележим 150-годишнината на компанията» 

Когато хората говорят за опаковани сгради асоциацията обикновено е с творци като Кристо Явашев и Жан-Клод, семейната двойка, която стана известна с ефектните си проекти. Но наскоро опакованата сграда в Leonberg не е произведение на някой артист, а на самата компания Geze.

За отбелязването на 150-тия си юбилей, който Geze навършва тази година, фасадата на централата на семейна фирма в Леонберг, Германия, е обвита в гигантски банер. На него е изписано мотото „Geze в движение от 1863 г.“ на фона на снимки на около 2600 служители на компанията в нейните представителства по целия свят. Банерът, който е с обща площ от над 400 кв. м, ще остане на фасадата на административната сграда до края на юбилейната година.

Geze иска да използва този проект като начин да изкаже благодарност на служителите си за тяхната ангажираност и принос за дългосрочния успех на компанията. „От началото на нашата компания преди 150 години, Geze непрекъснато се развива – расте от малък занаятчийски бизнес до водещ световен доставчик на врати, прозорци и техника за безопасност. Нашите служители играят важна роля в този успех. Бихме искали искрено да ви благодарим за това, а банерът е нашият начин да се подчертае упоритата работа на всеки отделен човек „, каза главният изпълнителен директор, г-жа Бригите Фьостер-Албер.

Като част от годишното юбилейно честване в централата в Леонберг, през септември компанията ще отпразнува своя дългогодишен успех с всички свои служители и техните семейства, както и с клиенти, партньори и обществени фигури. Базирайки се на мотото „ВЕЛИКИТЕ ИДЕИ ДВИЖАТ СВЕТА – 150 ГОДИНИ Geze“ централата на компанията ще се превърне в увеселителен парк. Така всички посетители ще получат възможността да отидат на вълнуващо интерактивно пътуване през времето и 150 годишния опит на Geze „в развитие“. С разнообразие от интернационални специалитети домакините ще осигурят и кулинарно приключение. На няколко сцени ще има различни музикални и шоу програми. Големият финал на деня ще бъде отбелязан с голямо парти, което ще се завърши с фойерверки.

Геце

GEZE GmbH е една от водещите в света фирми, производители на системи за врати, прозорци и техника за безопасност. Като един от пазарните лидери в сферата на иновациите и дизайна, независимата компания, която е семейно ръководена от пет поколения, разработва, произвежда и продава модерна технология, която, чрез ориентацията си към бъдещето, оказва силно влияние въху строителната технология като цяло.

Прочетете също: