pixel

Германия се сдоби с тропически остров (ВИДЕО)

германия

Федералната република отдавна доказа, че може да превърне ненужните имоти в райско място. Поредното доказателство е Tropical Island. Проектът включваше превръщането на някогашен хангар за дирижабли в провинция Бранденбург (северозападна Германия) в място, наподобяващо тропическа гора. Тя се състои от 50 000 растения. Желаещите да преспят сред тропиците могат да избират дали това да е в стил Бали, Самоа или Тайланд. Това е видовете сгради, с които разполага Tropical Island.

Не се посочва точната сума на инвестицията, но е ясно, че я на стойност милиони евро. За да може тя да се възвърне максимално бързо тропическият парк е отворен денонощно. Капацитетът му е 6000 души на ден, а входната цена е 225 EUR. Срещу тази сума посетителят получава всичко – храна, басейн и вечерно шоу.

Източник: fakti.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: