Газови кондензни котли от Daikin

daikin

От април месец тази година Daikin пусна в продажба в България нов продукт, разширяващ гамата за отопление – газов кондензен котел D2CND.

D2CND на Daikin позволява по-лесна модернизация на комбинираните котли в домовете, с цел по-добра енергийна ефективност. И при това, новото допълнение към продуктовата гама на Daikin се отличава с изключително конкурентна цена.

Газовият котел разполага с кондензен топлообменник, разработен от Daikin, който подобрява ефективността на отоплителна система и се отличава със своите компактни размери и малко тегло.

daikin

В същото време котелът работи изключително тихо.

Уникален дизайн и стилен преден панел, Wi-Fi управление

Уникалният потребителски интерфейс на газовия котел на Daikin се оценява високо от всички потребители.

daikin

Благодарение на Daikin Eye можете да наблюдавате работното състояние на вашия комбиниран котел – той дава ясна индикация дали системата работи нормално, или има проблем и е необходимо техническо обслужване. Както много от продуктите на Daikin, газовият кондензен котел може да се управлява и с приложението Daikin Online Controller.

Висока степен на модулация 1/8

daikin

Възможността за регулиране на мощността на горелката гарантира безпроблемна и непрекъсната работа на уреда. Плавното функциониране на системата означава повече комфорт, малък риск от повреда на системата и възможност за неутрализация на вредните емисии, отделяни при запалване.

Така мощността на горелката и помпата се адаптират интуитивно към конкретната необходимост от отопление като се използва автоматична система за адаптация на газа.

Кондензна технология и автоматична система за адаптация на газ

Технологията Premix (предварително смесване) осигурява високоефективно изгаряне, като включва модулиращ вентилатор за перфектно смесване на въздуха и горивото, преди те да достигнат до горелката (газо-въздушен смесител).

Със системата за управление Lambda GX се регулира правилната комбинация от въздух и газ, за да се постигне ефективно изгаряне, което води до по-големи икономии.

daikin

Като използват висококачествена технология от Daikin, комбинираните котли Daikin са проектирани да заемат по-малко място и да работят при ниски нива на шум, за да гарантират превъзходен комфорт, надеждност и оптимална енергийна ефективност. И при това го постигат на изключително конкурентна цена.

Открийте повече информация за газовия кондензен котел и свалете брошура с технически данни от сайта на Daikin.

Дайкин

Високо ефективна и пълна гама от качествени климатични продукти за вътрешно отопление и системи за търговски, битови и промишлени приложения.

Прочетете също: