pixel

ENGO Controls – нова марка на пазара за отопление

salus

ENGO Controls е отговорът на глобалните тенденции. Той се фокусира върху околната среда и е отворен към други технологии на бъдещето. Един свеж поглед към управлението на отоплението.

ENGO Controls предлага иновативни, но въпреки това лесни за използване устройства, които са в крак с постоянно нарастващия темп на ежедневието. Развойният отдел на марката внимателно анализира най-новите тенденции в автоматизацията на отоплението и охлаждането. Те познават силните и слабите страни на отоплителната индустрия отвътре навън. Те разбират от какво се нуждаят клиентите и какви проблеми срещат през зимния сезон. По този начин разработват устройства, които решават тези проблеми по най-добрия възможен начин. Един от водещите принципи на ENGO Controls е: технологията е за хората, никога обратно.

Защо името е ENGO Controls?

Името ENGO не е съвпадение. To носи съобщението и ценностите на марката. ENGO е четири букви, които носят ново качество.

E за Energy efficiency – Енергийна ефективност. Контролираното отопление пести енергия. Ако решим да го използваме, използваме само толкова топлина, колкото ни е необходима. Резултатът? Къщата е оптимално загрявана, а сметките са по-ниски.

N за New solutions – Нови решения. Марката използва модерни решения. Тя разчита на сътрудничество с други технологии на бъдещето, специално на добре познатата световна платформа Tuya.

G за Guarantee – Гаранция. Технолозите на ENGO Controls се грижат за детайлите. Те постоянно проверяват качеството на продуктите си и доказват увереността си с дълъг гаранционен срок – без никакви допълнителни такси.

O за Opportunities – Възможности и екологична отговорност. Марката предоставя на потребителите безплатни съвети преди и след покупката. Създавайки системите си, вие действате екологично. По-малко потребление на енергия означава по-малко замърсяване. ENGO Controls защитава природните ресурси.

Какви продукти се предлагат от ENGO Controls?

Такива, които свеждат до минимум сметките за отопление и спомагат за намаляване на тежестта върху природата. В момента продуктовата гама на ENGO Controls включва:
– Програмируеми, жични и безжични температурни регулатори;
Интернет термостати, работещи директно чрез Wi-Fi;
– термоелектрически задвижки;
– и разбира се клемна шина за подово отопление.

Продуктовата гама обаче редовно ще се разширява, така че да включва по-функционални устройства за домашен контрол.

ENGO Smart работи с Tuya Smart

salus

Мобилното приложение на марката – името му е ENGO Smart – се основава на световно популярната система за домашен контрол Tuya Smart. Голямото му предимство е неговата универсалност: поддържа много продукти от много марки. Така че устройства от различни производители, интегрирани в обща интелигентна домашна мрежа, могат да бъдат контролирани с помощта на едно и също приложение. Tuya Smart ви позволява да контролирате, наред с други: отоплителни системи, електрически крушки, лампи, LED ленти, превключватели за светлина и захранване, щори за прозорци, гаражни врати, алармени сензори и др.

Трудно бихте пренебрегнали това удобство. Можете да избирате измежду хиляди различни предложения, да решите за вида и марката на продукта и след това да свържете всичко в мрежа, управлявана от едно приложение – ENGO Smart в Tuya Smart.

Повече ползи от ENGO Controls

В обобщение, ENGO Controls е всичко свързано с: икономии на енергия, опазване на околната среда, комфорт на потребителите, минимално въздействие върху околната среда. Какво друго печелите, избирайки тази марка?

1. Комфортно отопляем интериор.
2. Безпроблемна работа на контролерите.
3. Високо качество и надеждност на устройствата за управление.
4. Стандартна 5 годишна гаранция за продуктите.
5. Висок стандарт на интериорен дизайн, който е последван от увеличаване на стойността на вашата собственост.

salus

Контролът на отоплението ви кара да се чувствате по-добре

Икономическите и екологичните ползи са едно нещо, но ENGO Controls осигурява повече – тя се интересува от хората. Добре отопляема къща е къщата, която по-евтино  се поддържа и е по-здравословна в същото време. Живеейки в нея, ние придобиваме по-добро настроение и по-голям комфорт на живот. Рядко мислим за това, но температурата на заобикалящата ни среда влияе на начина, по който функционираме. Ефективна работа, почивка, добро настроение – всички тези са повлияни от термичните условия, в които живеем.

Освен това, правилният микроклимат в къщата е в полза на дишането и кръвоносните системи, подобрява качеството на съня, стимулира концентрацията. Както преохлаждането, така и прегряването са отрицателни за здравето. Контролът на отоплението елиминира тези отрицателни фактори от живота ни. Ето защо ефективната система за контрол на отоплителната инсталация се превръща в част от безопасната домашна атмосфера. Струва си да се погрижим за това.

ENGO Controls – едно решение, много ползи.

Прочетете също: