pixel

„Future of Building“ представя иновативни решения за сгради, висококачествено строителство и ремонтни дейности

future of building

Конференция и b2b разговори очакват професионалистите

На 18 и 19 април 2016 г. Стопанска камара на Австрия организира във Виена международна конференция на тема „Бъдещето на строителството“. Очакват се повече от 300 архитекти, инженери, проектни мениджъри, строителни фирми и представители на научни институции от целия свят. Сред основните теми са иновативните решения за строителство на сгради и изграждане на инфраструктурни проекти, ремонти, които превръщат съществуващите стари сгради в отговарящи на критериите за устойчиво строителство с акцент върху оценката на жизнения цикъл.

Специализираната конференция на 18.04.2016г. ще представи интересни доклади с акцент „Устойчиво и качествено строителство“ и дискусии към последните новости от Австрия в тази област. Индивидуалните разговори през втората половина на деня дават възможност за намиране на партньори и потенциални бизнес възможности. На 19.04.2016г. участниците в конференцията ще имат възможност да посетят референтни обекти в/около Виена.

Допълнителна информация за събитието, форма за регистрация, програма и списък с участниците можете да намерите тук . Работният език на конференцията е английски, участието е безплатно.

При въпроси или необходимост от допълнителна информация,
можете да се обръщате към: Тамара Спасова
Австрийско посолство, Търговски отдел
тел. 953 15 53

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: