pixel

„Future of Building“ представя иновативни решения за сгради, висококачествено строителство и ремонтни дейности

Austria

Стопанската камара на Австрия за поредна година организира конгреса „Future of building“ на 4 и 5 юни 2019г. Конгресът ще се проведе във Виена – град, в който съжителстват безброй сгради-паметници на културата и такива, представящи съвременните архитектура, строителни материали и високотехнологични решения. Очакват се повече от 600 професионалисти – архитекти, инженери, проект – мениджъри, строителни фирми и представители на научни, общински и държавни институции от целия свят.

Austria

Сред основните теми са умните градове и тяхното планиране, интелигентни сгради, нови методи и строителни материали, дигитализация (BIM, VR), социални сгради, енергийна ефективност, устойчиво строителство и жизнен цикъл на сградите, дървени конструкции, пътна и тунелна инфраструктура, преустройство на съществуващите стари сгради и превръщането им в отговарящи на бъдещото строителство.

Austria

Модул 1 – Конгрес и работни срещи: какви са тенденциите в Австрия и по света? В рамките на специализирани доклади, фирмени презентации, дискусии с международни участници, работни срещи и др. формати, ще се разисква въпросът за бъдещето на строителството.
Модул 2 – Строително изложение: намерете нови, международни възможности за търговия! Повече от 60 австрийски фирми и научни организации ще представят своите продукти и решения в областта на високото и ниско строителство, дървени конструкции, строителни материали, сградна техника и др.
Модул 3 – Международни двустранни разговори: използвайте индивидуалните разговори, за да намерите партньори и потенциални бизнес възможности.
Модул 4 – Екскурзии: посетете с нас впечатляващи строителни проекти в/около Виена през втория ден на конгреса.
Модул 5 – Официална гала вечер и връчване на наградата „Austrian Green Planet Building“ в Дипломатическата академия във Виена.

Austria

Работният език на конференцията е английски, а участието е безплатно.

При въпроси или необходимост от допълнителна информация, се обърнете към:
Петя Галинова, Австрийско посолство, Търговски отдел,
Т 02 452 29 65
М 0888 28 43 48
[email protected].

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: