pixel

Стартира 19-то издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината

ideal standart

Ideal Standard подготвя нови предизвикателства към архитекти и интериорни дизайнери в предстоящото издание на националния конкурс „Баня на годината“. В състезанието за интериор на баня категориите за участие са насочени както за архитекти и дизайнери и доказали се професионалисти, така и за студенти, които да се запознаят с многообразието от продукти на Ideal Standard, тяхната функционалност и приложение.

Националният конкурс Ideal Standard Баня на годината ще се проведе за 19-та поредна година. Три са новите категории, в които могат да подават проекти, желаещите за участие в конкурса:
– Категория за професионалисти 3D проект: „Престиж и комфорт с Atelier Collections в хотелската стая“.
– Категория за професионалисти: „Реализация с продукти на Ideal Standard“.
– Категория за студенти 3D проект: „Банята на модерния човек с подход Singular“.

Концептуалните проекти трябва да бъдат разработени върху предварително зададена подложка. В проектите трябва да има само продукти Ideal Standard. Важни критерии за висока оценка са: добре подготвена документация на проекта, спазване на нормативните изисквания, функционалност на пространството и ергономичност и други. Критериите имат специфики, отговарящи на конкретната категория.

Гласуването на журито ще бъде в онлайн платформа. Журито, което ще оценява проектите, ще бъде в различен състав за всяка категория. То ще бъде обявено на 20 ноември, когато ще бъде даден старт на конкурса.

Заявки за участие в Ideal Standard “Баня на годината“ се приемат от 20 ноември 2022 до 20 февруари 2023 година на официалния сайт на конкурса.

Идеал Стандарт - Видима

Ideal Standard предлага цялостни решения за баня, които са „Вдъхновени от реалния живот”. Като водеща марка с иновативен и дизайнерски подход към създаването на решения за баня, Ideal Standard се стреми да създава продукти, които съчетават функционалното и техническо познание с дълбокото разбиране за интимната, лична роля, която банята играе в живота на всеки от нас.

Прочетете също: