pixel

Финални преговори за „Южен поток

Южен Поток

 Източник:standartnews.com

Приключват обществените обсъждания на Оценката за въздействие върху околната среда (ОВОС) на проекта „Южен поток“. Днес ще бъдат проведени последните две срещи, на които хората от Стражица и Полски Тръмбеш ще могат да задават въпроси и да отправят предложения.

 Обществените обсъждания на ОВОС стартираха на 1 юли т.г. и за 26 дни бяха проведени във всичките 39 общини, през които преминава трасето на газопровода. Следващата стъпка е екоминистерството да одобри окончателно документа, след което да се кандидатства в Министерството на регионалното развитие за строително разрешително.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: