pixel

Филигранни преградни стени от MDF

Bruag

Bruag предлага лазерно изрязани перфорирани панели, изработени от MDF. В сравнение с традиционните производствени техники като CNC, тук детайлността на перфорациите е отлична.

Лазерна технология

Лазерната технология на Bruag предлага на дизайнерите с креативно мислене максимална гъвкавост, осигуряваща възможност за създаване на изключително деликатни перфорирани панели за различни приложения. Дизайните са толкова разнообразни, колкото и възможните им приложения.

Bruag

Нови интерпретации на исторически модели или напълно нови орнаменти и перфорации, които никога досега не са били виждани, могат да бъдат произведени в почти всеки размер, като се използва цифрова входна информация (dxf, dwg).

Цветове

В допълнение към гъвкавостта по отношение на формите на панелите, може да се зададе и широка гама от цветове. Предлага се избор от над 3000 различни цвята (RAL, NCS S, Bruag Alu, Les Couleurs® Le Corbusier).

Снимки: Bruag

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: