pixel

Фасадни панели дават нови възможности за модерни конструкции

Rieder

Компанията Rieder представя фасадни панели, изработени от бетон, подсилен със стъклени влакна FibreC. Това е автентичен материал в съответствие с настоящата тенденция към естествени, екологични и устойчиви материали, които постигат естетически привлекателен и модерен ефект.

Здравите панели, тънки само 13 мм, дават голяма свобода за проектиране на индивидуални фасади.

Тези фасадни панели са изработени от екструдиран бетон така, че покриват сградите като кожа – отваряйки изцяло нови възможности за модерни конструкции на вентилирани стени с дълготрайна издръжливост. Бетонната обвивка може да бъде закрепена видимо или скрито върху металната подструктура.

Rieder

Фасадните панели са оцветени с естествени цветни пигменти и се предлагат в 23 различни цвята и три текстури на повърхността – FE ferro (пясъкоструйна), FE ferro light (пясъкоструйна при по-ниско налягане) и MA matt (матирана, гладка повърхност), с безброй творчески възможности по отношение на цвета, структурата и формата. При поискване се предлагат специални цветове.

Снимки: Rieder

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: