pixel

Фасади от термодървесина

Термодървесината е красив, устойчив дървен материал, произведен с помощта на естествени методи – топлина и пара. Той запазва размерите си, устойчив е на гниене и е нетоксичен. Lunawood произвежда термодървесината от скандинавски бор и смърч от Финландия, сертифицирани по PEFC  (Programme for the Endorsement of Forest Certification). Тя може да се използва в интериора или на открито при всякакви климатични условия. Lunawood е екологичен естествен продукт, който е лесен за обработка и монтаж.

Lunawood

Lunawood Thermowood Facade е решение, несъдържащо химикали, за външни облицовки и фасади. Продуктовата гама предлага широки облицовъчни плоскости, произведени по технологията на лепене. Thermowood позволява скандинавската иглолистна дървесина да се използва успешно при горещи и влажни климатични условия. Външните облицовки не съдържат смоли и са устойчиви на гниене.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: