pixel

„ФАСАДА НА СЕЗОНА – ПРОЛЕТ 2014“, Баумит

baumit

ФИНАЛЪТ НА КОНКУРСА „ФАСАДА НА СЕЗОНА – ПРОЛЕТ 2014” НАСТЪПИ

Ето на – завърши пролетният първи етап от конкурса на Баумит Фасада на годината, в който три месеца се състезаваха 14 фасади в категории – еднофамилни, жилищни и административни сгради – ново строителство и възстановително строителство.

Журито в конкурса – всички вие приятели на Баумит, отредихте трите места за победителите, а именно:

baumit

Първо място с 81 гласа на журито зае:

Обект 12 – фамилна жилищна сграда, категория Възстановително строителство находяща се на адрес гр. Велико Търново, ул. Читалищна. Инвеститор на фасадате е д-р Марин Маринов, а изпълнител и заявител в конкурса е фирма Братекс OOД. Използваните материали са Баумит мазилкова система с крайно покритие Силиконова мазилка.

baumit

Второ място с 33 гласа на журито зае:

Обект 6 – многоетажна жилищна сграда в категория Жилищни сгради – ново строителство. Сградата се намира в гр. Търговище ул. Ангел Кънчев 7 и е по проект на арх. Вичка Стоянова, изпълнител е Хасан Алилов, а инвеститор и заявител в конкурса е  фирма Петрови 2011 OOД. Използваните материали във фасадата са Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силикатна мазилка.

baumit

Трето място с 25 гласа на журито зае:

Обект 9 – семеен хотел „Изворите“ в категория Административни сгради и хотели – ново строителство. Хотелът се намира в с. Младежко, общ. Малко Търново и е по проект на „АРХИТЕКТУРНО БЮРО – ОНЛИ“ ЕООД.

Изпълнител на обекта е фирма Гинс ЕООД, инвеститор и заявител в конкурса е Роза енд хайв ленд OOД. Използваните материали са Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Гранопор мазилка.

Честито на победителите! Баумит благодари и на всички гласували! Очакват ви награди в томбола!

Трите фасади се класират за участие на големия финал на конкурса „Фасада на годината 2014”, където ще срещнат своите конкуренти – победителите от бъдещите сезони – лято, есен и зима.

Източник: Баумит

Баумит България

Baumit предлага всичко за фасадата - топлоизолационни системи, мазилки, бои. Топлоизолационните системи “Баумит” са икономически изгодни, трайни във времето и намаляват разходите за отопление до 50%.

Прочетете също: