pixel

ЕСЕННИЯТ ЕТАП НА Баумит КОНКУРСА „ФАСАДА НА ГОДИНАТА 2014” ЗАПОЧНА!

baumit

Помните ли онази част от „До Чикаго и назад”, където щастливецът замаян описва фасадите на щатските здания: „С нищо не може да се сравни тази поразителна, като че бистро трептяща пъстрина на улицата. По цялата улица напразно ще търсиш две здания еднакви. Разнообразни са те по архитектура, по-широчина, по височина, по боя”.

Така и в този сезон на конкурса – напразно ще търсим две еднакви фасади  – всичките 13 кандидат-победители в етап ЕСЕН са разнообразни по вид, цвят и предназначение. Може да се уверите в това тук и да гласувате с един клик за тази, която най-много ви харесва!

Фасадите се намират в София, село Александрово, Русе, село Мусачево, Харманли, село Тишевица, Плевен, Бяла, село Покрайна, Банско.

Бъдете активни и гласувайте за любимата си сграда, така й давате шанс да се класира за големия финал през март 2015 г. Може да подкрепите фасадата си до 30.11.2014 г. до 12:00 ч. на обяд, а някой от вас, гласувалите, ще спечели и награда в томболата на Баумит!

Според регламента на състезанието първите три обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за „Фасада на годината” отново с жури –  вие, приятелите на Баумит.
Повече за регламента може да видите тук.

Баумит и тринадесетте  есенни фасади ви очакват! Гласувайте!

Баумит

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: