Емайлирани високообемни бойлери Sunsystem

Sunsystem

Утвърдената марка Sunsystem е на българския пазар от близо 20 години и се е доказала като лидер в сферата на соларните системи, високообемни и комбинирани бойлери, буфери и специализирани водосъдържатели. Продуктовата линия обхваща огромно разнообразие от модели с различно предназначение, обезпечаващи ежедневните нужди от топла вода както на малките домакинства, така и на хотели, административни сгради и индустриални халета.

Високообемните бойлери Sunsystem са търсени от потребителите, не само заради разнообразието от модификации, но и заради тяхното качество, надеждност и висок енергиен клас. В производството на всеки модел се влагат модерни технологии и многогодишен професионален опит.

Водосъдържателите на бойлерите са изработени от нисковъглеродна стомана, покрита отвътре с течен стъклокерамичен емайл, което гарантира устойчивост във времето. Добавеният аноден магнезиев протектор предпазва емайла от ерозия и удължава експлоатационния период на продукта. Топлообменниците на бойлерите Sunsystem са с оптимална топлоотдаваща площ, което гарантира висока ефективност при минимални разходи за енергия. Изолиращата PU пяна с дебелина от 50 до 120 мм (според модела и обема) не позволява температурни загуби, а моделите над 500 литра са с демонтируема изолация и обшивка за по-лесен монтаж.

Водещите серии обемни бойлери Sunsystem са:
Sunsystem1– електрически бойлери Sunsystem за професионална употреба серии SЕL и SEL EF с обем от 150 до 2000 литра;
– бойлери Sunsystem за подов монтаж с един топлообменник – серии SN, SN EF, SN EXT, SN D, които освен с електричество, могат да се захранват от отоплителна или соларна система;
– високообемни бойлери Sunsystem с два топлообменника  – за работа с до три източника на енергия – серия SON, SON EF, SON PRL, SON EXT, SON D и SON ST;
– бойлери Sunsystem за термопомпени системи – серията SWP с обем от 150 до 500 литра, с един или два топлообменника;
– бойлери Sunsystem, предназначени за газови котли – серия SWUP EXT с компактен размер и обем от 120 до 200 литра;
– комбинирани бойлери Sunsystem – сериите HYG и HYG EF, които представляват иновативно съчетание от бойлер с голям обем, буфер и проточен процес на подгряване на водата. Благодарение на уникалната си технология бойлерите HYG осигуряват чиста битова вода без отлагания. Втората серия комбинирани бойлери е с името SWPH, съчетаващи бойлер и буфер в едно, което значително оптимизира необходимото пространство, времето и разхода за затопляне на водата;
– термодинамични бойлери Sunsystem TDA – усвояващи топлинна енергия от въздуха, със и без допълнителен топлообменник за подвързване към соларна или отоплителна инсталация.

Разгледайте пълната гама бойлери, буфери и водосъдържатели Sunsystem.

Нови енергийни системи

Фирмата работи като самостоятелно дружество от 2000 г. с предмет на дейност: производство на бойлери с една и две серпентини, битови електрически бойлери, специални бойлери, слънчеви колектори, термосифонни системи и елементи за слънчеви инсталации. Дружеството се управлява от Общо събрание на съдружници. В началото на 2005г. фирмата внедрява нови мощности в своето производство – закупува най–голямата пещ за емайлирани бойлери на Балкански полуостров и кани специалисти от Германия, които да обучат персонала и да въведат новите съоръжения в експлоатация. Фирмата осъществява успешни продажби с партньори от Германия, Австрия,Дания, Италия, Испания, Чехия, Полша, Румъния, Македония, Сърбия и Черна гора, Украйна, и Гърция. От 2006 г. фирмата разшири своето производство и въведе в експлоатация нови производствени халета на площ от 3,500 м2, където се произвеждат котли работещи с екологично биогориво. По същото време се изгради и нов изложбен и технологичен център на площ от 1,000 м2, в който успешно се извършват обучения и нови технологични разработки.

Прочетете също: