pixel

Ефективни и доказани помпени решения за дома и градината от Wilo

Wilo

Надеждни и устойчиви решения за битово водоснабдяване.

Пролетта  е тук и вече можете да откриете нашите специални предложения за водоснабдяване, дренажни и канализационни помпи и аксесоари в търговската мрежа на нашите партньори.

Когато водата не е там, където ви е най-необходима, нашето помпено оборудване е в готовност, за да  ви помогне и да осигури сигурност и спокойствие за водоснабдяването на Вашия дом и градина. Независимо дали се нуждаете от решение за повишаване на налягането, помпа, с която да изпомпвате голямо количество вода или да напоите градината си, ние разполагаме с решение за всичко, свързано с водата.

Wilo

Продуктите на Wilo отговарят на всички европейски, местни стандарти и на стандартите на Wilo Group, като са в съответствие с необходимите директиви.

Нашите продукти и решения са готови да приведат водата в движение по интелигентен, ефективен и екологичен начин, като добавят стойност към всеки проект. Защото ние от Wilo оставаме ангажирани с осигуряването на устойчиви решения за опазване на най-ценния ни ресурс – водата.

За Wilo Group:

Wilo Group е един от водещите световни доставчици на помпи и помпени системи за сградни инсталации, управление на водите и промишления сектор. Днес за Wilo работят около 8200 души по целия свят. С иновативни решения, интелигентни продукти и индивидуални услуги ние предоставяме интелигентна, ефективна и щадяща климата услуга за поддържане на водния поток. Ние от Wilo сме дигитален пионер в индустрията с нашите продукти и решения, процеси и бизнес модели.

За повече информация: Wilo.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: