Ефектът Laminam

Laminam Effect позволява на архитектите и проектантите, както и на всички, които искат да оформят своето собствено пространство, да превърнат творческото си въображение в реалност чрез комбиниране на различни текстурирани ефекти и цветови нюанси или чрез използване на едни и същи покрития в различни дебелини и размери за подход в стил „цялостен външен вид“.

Laminam

Всеки може да намери правилната повърхност по предназначение. Не само за вътрешни и външни стени и подови настилки, но също така и за кухненски плотове, плотове за баня, мебели, маси, места за сядане, както и всякакъв вид вертикални или хоризонтални повърхности.

Конформа

Конформа е търговска и инженерингова компания, специализирана в доставката на цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с премиум продукти. Екипът на компанията разполага с над 15-годишен опит в проектирането и доставката на най-съвременните облицовъчни материали и предлага технически консултации и оптимизация при избора на подходящия материал, системи за монтаж, доставка и обучения на място. Обхватът на материалите, с които работи Конформа е огромен – HPL плоскости, композитни панели, фиброциментови плоскости, фибробетонови 3D панели (GFRC), широкоформатни ултратънки гранитогресни плочи, фасадни и интериорни облицовъчни клинкерни тухли, екструдирани клинкерни плочи, фасадни алуминиеви ламарини, полимер-композитни панели и много други.

Прочетете също: