pixel

ДНСК премахва обекти на „Русалка”

rusalka

Комплекс от басейни с кафе-аператив на територията на ваканционно селище „Русалка” ще бъде премахнат до дни, съобщи ДНСК. Става дума за застроена площ от 537.50 кв.м. от „Русалка” АД, представлявано от Евгения Банева.

Заповедта за премахване на обекта, издадена от РДНСК Североизточен район, е от началото на 2013 г., но влиза в сила сега, тъй като е имало обжалвания, които вече са приключили, съобщават fakti.bg.

„Това не е единственият незаконен строеж, извършен на територията на ВС „Русалка“. През 2010 г. и 2011 г. са премахнати принудително още два незаконни строежа – яхтено пристанище и изкуствен плаж от стоманобетон с открит басейн, извършени в изключителна държавна собственост – морския бряг и акваторията”, съобщават от ДНСК.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: