pixel

десетократно увеличение на глобите за надписани сметки

топлофикация

Източник: vestnikstroitel.bg

Десетократно увеличение на глобите за надписани сметки от страна на топлинните счетоводители поиска кметът на София Йорданка Фандъкова. В в момента глобата за сбъркана фактура е 500 лева.

Фандъкова се срещна днес с представители на всички групи в общинския съвет и с граждани. Те решиха експертна група за срок от 2 месеца да изготви препоръки за подобряване на работата на Топлофикация с гражданите.

Първият доклад ще бъде готов до две седмици, обеща столичният кмет и допълни, че ще предложи на общинските съветници решение да не се начисляват лихви върху прогнозни сметки и да се върви към постепенно месечно отчитане на консумацията.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: