pixel

Дървени панели, сертифицирани за носещи конструкции

EGGER

Панелите OSB 4 TOP на EGGER са идеалният тип материал за всички конструктивни приложения в проекти за ново строителство, реконструкция и обновяване. Плочите OSB на EGGER са многослойни плоскости с трислойна структура от микровлакна, т.нар. нишки, които са сертифицирани за носещи конструкции. Специалната геометрия и ориентация на нишките в повърхностните слоеве, както и нискоемисионното слепване, осигуряват най-добрите технически свойства. Профилът на перото и жлеба на панелите за подово покритие OSB 4 TOP на EGGER се отличават с подобрена точност на напасване и са подходящи и за големи натоварвания поради присъщата им голяма стабилност.

Предимства:
– функция „3 в 1“: създаване на херметичност, интегриране на пароизолация и постигане на твърдост на конструкцията;
– формат „от пода до тавана“ за максимална гъвкавост при строителството;
– оптимизиран профил на перото и жлеба за сигурен и прецизен монтаж.

EGGER

Като популярен елемент от дизайна, полираните OSB панели могат да се използват и като външна облицовка. Особено при декоративни приложения OSB 4 TOP на EGGER убеждават със светлия си и равномерен външен вид, а тяхната гланцова повърхност допринася за създаването на приятна атмосфера.

Снимки: EGGER

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: