pixel

Бутикова жилищна сграда, изпълнена с PVC системата Schüco

Schüco

Бутиковата жилищна сграда на бул. “Демокрация” е разположена в един от най-добре развитите райони в гр. Бургас и само на 30 м от централния вход на морската градина, предлагайки на своите ползватели всички удобства на морския град.

За жилищния си проект инвеститорът се доверява на световния лидер на пазара на алуминиеви и пластмасови профилни системи Schüco. За обекта е избрана и вложена иновативната PVC система Schüco LivIng 82 MD Top Alu (с алуминиева капачка) – в унисон с актуалните тенденции от Западна Европа.

Schüco

Външните алуминиеви капачки са атрактивен елемент за оформяне визията на пластмасовите прозорци. Системата Schüco TopAlu комбинира предимствата на пластмасата по отношение на топлоизолираност, плътност и поддръжка с уникалния дизайн на лекия метал. Сдържаната елегантност на алуминия го прави идеален материал за модерната архитектура. Едновременно с това Schüco TopAlu предлага и икономически предимства: оптимизиране на фасади на смесени жилищни и офисни сгради. Цветовата програма обхваща всички нюанси на RAL и елоксирани цветове, с възможност за реализиране на метални и декориращи ефекти.

Schüco

Schüco LivIng 82 MD е 7-камерна PVC система за прозорци с отлични топлоизолационни стойности и тесни видими ширини на профила от 120 мм. Коефициентът на топлопреминаване Uf = 0.96 W/m²K. С прозорците Schüco LivIng дразнещият шум остава навън. Прозоречната PVC система и иновативната EPDM уплътнителна технология, комбинирани с шумоизолиран стъклопакет, се грижат за отличната шумоизолация до 47 dB.

Благодарение на изключителния професионализъм в изработката и монтажа на PVC системи от „Тал Бургас“ ООД – фирма с доказан опит и утвърдена репутация на българския пазар, жилищната сграда бул. „Демокрация“ се превръща в новото бижу на един от най-добре развитите райони в Бургас.

Лицензиран вносител на висококачествените профилни системи от бранда Schüco е компанията Алукьонигщал. Вече повече от 25 години фирмата е на българския пазар и наред с търговската си дейност, предлага софтуер, технически консултации и обучение на всеки един етап: от фазата на планиране до финализиране на проекта.

Алукьонигщал

Алукьонигщал в България е лицензиран вносител на висококачествени профилни системи от алуминий, стомана и пластмаса за остъкляване на прозорци, врати, фасадни и покривни конструкции. Повече от 60 години компанията е партньор с SCHÜCO, световния лидер на пазара на алуминиеви и пластмасови профилни системи, и Jansen, специалист по стоманени профилни системи. Програмата й е насочена към най-високите изисквания в областта на строителството. Според конкретните изисквания, компанията предлага индивидуални решения за пожарозащита, димопреградност, защита от взлом и куршуми, контрол на достъп. Алукьонигщал предлага и продукти за слънцезащита на марката WAREMA- безспорния лидер в бранша. Това сътрудничество и иновативните разработки на продукти доведоха Алукьонигщал да стане технологичен и пазарен лидер. Вече 25 години компанията е на българския пазар и наред с търговската си дейност, предлага софтуер, технически консултации и обучение на всеки един етап: от фазата на планиране до финализиране на проекта. Съвместно с партньорите си фирма Алукьонигщал участва в развитието и изграждането на съвременния архитектурен облик на столицата и страната като участва в изграждането на множество знакови административни и търговски обекти. Доказателство за успешното й развитие са примери като: летище София, МОЛ София, МОЛ Варна, централата на Асет Банк, офис-сгради на Райфайзенбанк, Параден вход на Президентство на Република България, Централни хали, Бизнес парк София, офис-сгради и шоурумове на Mercedes, VW и BMW, множество хотели по българското Черноморие, планински ваканционни комплекси и много др.

Прочетете също: