pixel

Berner: пълна програма за дървообработка

Berner

Компанията Berner предлага голям избор от инструменти за дървообработване за професионалисти. Изработката на дървени рамки в работилницата включва измерване, рязане и закрепване. За тази цел Berner разполага с диск за циркулярен трион Woodline Standard, който се предлага в различни размери. Според производителя, редуването на зъби с дясно и ляво шлифоване при режещия диск обещава високо качество на рязане. Освен това добрата геометрия на зъбите позволява дълъг експлоатационен живот. Специално за дървени конструкции Berner доставя широка гама от различни обкови, гайки и метрични винтове, които имат необходимите одобрения и гарантират стабилна конструкция. Новият винт EasyTop е особено подходящ за композитни панели от твърда дървесина. Благодарение на ребрата за фрезоване под главатa си, той може лесно да потъва и да се изравнява с повърхността. Прорезите на върха на винта позволяват бързо завинтване без пукнатини. Винтът има максимален стандарт за безопасност ETA-12/0280.

Berner

Изолирайте дървото с лепяща лента и полимерна паста

Със закачалката за гредоред от Berner дървените греди могат бързо и лесно да бъдат свързани към дърво и зидария. Тя е изработена от листова стомана, горещо поцинкована е и притежава сертификат ETA-08/264. За изолацията на дървени къщи Berner разполага в своята гама с парни бариери и свързаните с тях лепящи ленти. Външната и вътрешната уплътнителна лента от Berner с дължина 25 м е подходяща за повечето повърхности и благодарение на  устойчивия на атмосферни влияния и UV лъчи филм може да се използва както на закрито, така и на открито. Уплътнителната лента е подсилена със специален защитен филм с полиетилен и има сертификат EC1 Plus. Berner Flextight е висококачествена полимерна паста на водна основа, подсилена с фибри. След изсъхване образува гладка, херметична и парозадържаща еластична мембрана за всички видове вътрешни приложения, която може да бъде боядисвана и няма неприятни миризми.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: