pixel

BAU Academy Ви кани да посетите Строй фест 2023 от утре

BAU Academy

Строителният фестивал Строй фест, организиран от BAU Academy, събира отново производители и доставчици на строителни материали, машини и технологии за сградно, индустриално и инфраструктурно строителство с архитекти, проектанти, строителни компании, ВиК и пътни инженери, майстори и инсталатори.

Събитието се провежда от 16 до 18 септември на открити и закрити площи между 10.00 ч. и 18.00 ч., в локацията на BAU Academy на бул. Цариградско шосе, 319, в София.

Във фестивалната програма са включени ежедневни демонстрации в шатрите на участниците, инсталации на външните зони; семинари в конферентната зала; промоционални цени и отстъпки от водещи брандове; музика на живо; бирен фест и вкусна храна.

В рамките на феста (18 септември) ще се проведе семинар за ВиК специалисти с технически презентации и демонстрации по щандове. Пограмата включва:

Модул 1: Семинар Решения за ВиК в жилищни сгради:

Лекция DM Armaturen – Ултразвукови водомери за топла и студена вода – интелигентният начин за отчитане на водата, Диана Младенова;
Лекция Hanyoco – Safe choice to save water;
Лекция Hydropro BG – Пречиствателни Станции Електомуфа 100% водоплътност;
Демонстрация на щанд – Уплътнения за преминаване през стени 4Pipes; отводнителни системи – HYDROTEC, MEA, BG GRASPOINTNER;
EUROISOL – демонстрация на щанд – Геосинтетични материали и изолации.

Модул 2. Семинар Зелени покриви

Лекция БАИС – Представяне на ръководство за зелени покриви БАИС, инж. Йордан Николов;
Лекция Blucher – Зелен покрив, син покрив, Thomas Svan;
Лекция Lechner – Дренажна настилка с възможност за голямо натоварване при паркиране и естетично издържано решение за екстериора при зелен покрив, Паулина Дудова;
Лекция Knauf Insulation – Urbanscape® система екстензивни озеленени покриви, Арх. Цветелена Младенова и арх. Мартина Тонева;
Лекция Ardex Bulgaria – Зелени покриви и плаващо полагане на настилки по покривите, Мирослав Владков.

Регистриралите се гости, заявили участие в Модул 1 и 2 ще се насладят на Street Food вкусна храна, приготвена от шеф Андре Токев и екипа му.

Благодарение на партньорството с Ppraktiker, посетителите на Строй фест 2023 ще получат и промоционален код за пазаруване с отстъпки в строителния хипермаркет до края на септември.

Регистрация за присъствие можете да направите тук.

Участниците на фестивала може да намерите тук.

Входът за посетители е свободен!

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: