pixel

BAU Academy организира обучение за проектиране и изпълнение на хидроизолационни системи

BAU Academy

На 26.01 от 13:00 до 17:00 ч. BAU Academy организира хибридно обучение: „Ръководството за проектиране и изпълнение на хидроизолационни системи на сгради и съоръжения – средство за улеснение на проектирането и контрола в строителния процес“, изготвено от БАИС. Събитието ще се проведе в сградата на BAU Academy в София, бул. Цариградско шосе, 319  и онлайн.

BAU-Academy

Какво ще научите:
хидроизолационни системи на подземни части на сгради и мостови съоръжения: материали; принципни детайли; технически решения;
хидроизолационни системи на плоски покриви: материали; принципни детайли; технически решения;
зелени покриви, покриви-паркинги и мокри помещения в сгради;
хидроизолационни системи на скатни/наклонени покриви: материали; принципни детайли; технически решения.

Събитието е насочено към:
– инвеститори,
– архитекти,
– строители,
–  инсталатори на хидроизолации,
– производители на хидроизолационни системи,
– Project Management компании,
– строителен надзор.

Обучението е срещу заплащане на регистрационна такса. Само регистрирани участници ще получат и линк към записа на събитието.

За повече информация и регистрация – тук.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: