pixel

Асфалтът на бул. Христо Ботев в Пловдив не издържа година

ремонт

Асфалтът, положен преди една година на бул. “Христо Ботев” срещу Сточна гара, се е надигнал въпреки гаранциите за високо качество, които даваха в община Пловдив, пише в. „Марица“.

Заради дефекта настилката беше изкъртена, платното покрай спирката изрязано и вместо него строителите наляха вчера нов асфалт.

Ремонтът на ремонтирания участък е за сметка на изпълнителя. През миналата година, веднага след като беше ремонтиран бул. “Цар Борис III Обединител”, се наложи повторно да викат строителите, за да асфалтират хлътналия участък до “Тримонциум”.

Съмнения в качеството на асфалта имаше и на бул. “6-ти септември” до сградата на областната администрация.

Източник: dir.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: