pixel

АРИСТОН БЪЛГАРИЯ

Ariston

Аристон е световен специалист в областта на отоплението и топлата вода. Аристон осигурява на хора по целия свят широка гама от продукти с иновативни технологии и енергийно съзнание, изработени да подобрят и опростят домашния живот, като в същото време се отличават с:
– качество и издръжливост;
– възобновяеми и енергийно ефективни;
– грижещи се за дома и планетата.

В Аристон разработваме най-новите и най-ефикасните технологии, и ги превръщаме в достъпни, и свързани решения, които ползват възможно най-малко енергия, и са изработени по начин лесен за монтаж, експлоатация и поддръжка.

Създавайки продукти, които генерират отопление и топла вода по възможно най-ефективния и възобновяем начин, независимо от техния източник, е предизвикателството, което си поставяме всеки ден.

Италиански по произход, ние ценим дома като център на семейството и затова се уверяваме, че правим всеки компонент безопасен, и надежден, така че всеки продукт да може да бъде конфиргуриран за нуждите на всяко семейство, и е придружено от експертна поддръжка, и сервиз през целият му жизнен цикъл, и изглежда стилно, и в най-дизайнерски обзаведените домове.
Ariston принадлежи към Ariston Group, световен лидер в областта на топлинния комфорт.

Phone +359 700 100 19
www ariston.com
adress София, НПЗ Искър, ул. Канала

Прочетете също: