pixel

Архитекти измислиха как да превърнат лондонските ЖП аркади в жилища

лондон

Източник: greentech.bg

London Original Loft е името на една нова дизайнерска концепция за повторното използване на железопътните аркади, пръснати из Лондон, и превръщането им в жилищни пространства. Идеята е аркадите да се затворят с окачени фасади, при които има голям брой прозорци, гледащи нагоре към небето, а не вертикални прозорци. По този начин ще се осигурява достатъчно дневна светлина, но в същото време ще бъде гарантирано уединението на обитателите.

Подобни акри са използвани за виадуктите в Лондон.. Много от тях в днешно време се използват за различни цели – адаптирани са за малки работилници, магазинчета и дори малки офиси.

жилища

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: