pixel

Арабски инвеститори пристигат в Бургас

investitzii

Арабски инвеститори пристигат в Бургас за първия международен икономически форум „Новата икономика на България – пътят на Изток”.Посланици от седем арабски страни и представители на арабски инвестиционни фондове се очакват на форума, предаде Дарик.

Гостите от арабския свят проявяват към възможността за финансиране на проекти, свързани със строителство, инфраструктура, земеделие и животновъдство.

Според председателя на Българо-арабската бизнес асоциация Зияд Ел Масри потенциалните инвеститори от Саудитска Арабия, Катар, Бахрейн, Египет и Ливан разполагат с много свободни капитали и това е шанс за общините от Бургаска област да ги привлекат с атрактивни предложения и облекчени процедури.

Във форума, която ще се проведе в балнеохотел „Поморие” на 9 и 10 април, ще участват делегации от Русия, Турция и арабския свят.

Източник: dir.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: