Апартхотел в Лондон, изграден изцяло от транспортни контейнери

Apart 1

Нова уникална 5-етажна сграда изникна на лондонската улица Lower Marsh. Сградата, апартхотел Stowaway, е изградена изцяло от 30-футови транспортни фургони. Stowaway е директен отговор на необходимостта от по-гъвкави модели на живот и работа в централен Лондон, предлагащ 20 модулни, компактни апартамента.
Apart 2

Проектът, разработен от Doone Silver Kerr, представлява пететажна конструкция от наредени по пет контейнера на етаж. На приземния етаж са разположени рецепцията на хотела и ресторант, напълно съобразени с еклектичния стил на Lower Marsh. Двадесет контейнера са равномерно разпределени на четири нива по-горе, като всеки помещава по един апартамент.
Apart 3

Всеки апартамент разполага с голямо легло, телевизор, душ и кухня с миялна машина, мивка и микровълнова печка. Декоративни материали като дърво и мрамор са използвани в довършителните детайли във всяко от помещенията. За да осигурят известно уединение и защита от слънцето, както и да променят естетиката на фасадата, архитектите са проектирали сенници във формата на перка на риба.
Apart 5

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: