pixel

Адаптивен помощник за по-удобна работа

Wolfcraft

С регулируемата по височина маса за машини „Master 750 Ergo“ Wolfcraft лансира продукт, който е предназначен да комбинира ергономична работа с безопасност и гъвкавост. Плотът на масата може да се регулира на шест различни височини.

Масата за захващане и обработка „Master 750 Ergo“ на Wolfcraft е проектирана така, че да позволява удобна и щадяща гърба работа. Тя може да се регулира индивидуално в шест стъпки до подходящата работна височина между 725 и 950 мм. Точките за заключване на всяко стъпало и защитата срещу издърпване осигуряват максимална безопасност, когато се използва като машинна маса. Кръстосаните и наклонените триони, както и различните стойки за бормашини Wolfcraft могат да се монтират на плота на масата с помощта на доставените материали за закрепване.

Wolfcraft

Като специална екстра, „Master 750 Ergo“ е оборудван с функция за бързо регулиране. Чрез издърпване на лостовете отдясно и отляво под плота на масата се отключва бързото регулиране и предният плот на масата може бързо да се премести до обработвания детайл. „Master 750 Ergo“ позволява хоризонтално затягане с ширина до 130 мм между плотовете на масата и до 425 мм между четирите големи затягащи челюсти, които се доставят. При максимална настройка на височината детайли с ширина до 110 мм могат да се захващат и вертикално.

Ако искате да използвате „Master 750 Ergo“ като работна маса, плотът на масата може да се завърта до 60°. Размерът на работната повърхност може да се регулира между 680×390 и 520 мм. Въпреки високия капацитет на натоварване до 125 кг, масата тежи само 13,2 кг. Може да се сгъва бързо за удобно транспортиране и пестене на място при съхранение. Пакетът включва и многобройни умни помощници, като например две тръбни скоби за затягане на кръгли материали или четири затягащи челюсти с реверсивни накрайници за боядисване.

Снимки: Wolfcraft

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: