pixel

8 са офертите за ремонт на виадуктите по магистралите „Тракия“ и „Хемус“

хемус

Източник: publics.bg

Днес в сградата на Агенция „Пътна инфраструктура“ бяха отворени офертите за строителен надзор и оценка на инвестиционния проект за рехабилитиране на 3 виадукта. Два от тях са по магистрала „Тракия“, а третият е по магистрала „Хемус“. Осем са компаниите, подали оферти за участие в конкурса. Критерият е „най-ниска цена“.

Това са Обединение „NR консулт”, „Градиакт консулт” ООД, „Рутекс” ООД, Обединение „Национални транспортни оси”, „Триес Трансконсулт инженеринг”, „Пътинвестинженеринг”, ДЗЗД „Виадукти”, „Пътконсулт 2000”.
Поръчката е обособена в 3 позиции, съответно за трите виадукта – 2 област Пазарджик и 1 в област София. Проектирането и изпълнението на аварийните работи се налага заради амортизация на конкретните мостови съоръжения.Срокът за изпълнение е 18 месеца от датата на подписване на договор с възложителя АПИ. Движението няма да бъде спирано, а пренасочвано.

 

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: