pixel

200 000 лева за резерватите в Шуменско

плиска

Източник: vestnikstroitel.bg

200 000 лева за изготвяне или за довършване на започнатите подробни устройствени планове за резерватите във Велики Преслав, Плиска, Мадара и „Кабиюк” обеща финансовият министър Симеон Дянков с бюджета за следващата година, съобщи БНР.

Това предложение беше внесено от депутата Ралица Тодорова, а по предложението на кмета Александър Горчев за извънреден тираж на спортния тотализатор, той каза, че приема идеята с 4 милиона лева от извънреден тираж да бъдат финансирани по-важни обекти от резерватите в Преслав и Плиска, като степенуват по важност и значение един или два от обектите вътре и даде за пример голямата базилика в Плиска. С тези пари тя да бъде завършена в пълен вид.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: