pixel

Започва строителството на още 16 км от магистрала „Хемус“

Строителството на 16,3 км от автомагистрала „Хемус“ между Буховци и Белокопитово започва днес.

Проектът ще се изпълнява изцяло със средства от републиканския бюджет, информират от пресслужбата на Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ).

Участъкът ще бъде изграден от ДЗЗД „Хемус-16320“. Строителният надзор ще се осъществява от ДЗЗД „Консултанти Хемус 2 – 2016“.

На първата копка ще присъстват ресорният министър Николай Нанков, председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Светослав Глосов, областните управители на Шумен и Търговище – проф. Стефан Желев и Митко Стайков, народни представители.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: