Започва кампания за ремонт на Русенския кей

ruse

В края на месец май фондация „Обществен фонд – Русе“ стартира кампания за набиране на средства за ремонтиране и оживяване на Русенския кей. Кеят събра най-голяма подкрепа в националната кампания „Място в сърцето“. За целта ще бъдат поставени дарителски кутии в няколко от големите хранителни вериги.

„Поставянето на дарителски кутии е традиционна практика за набиране на средства в нашия град. Надявам се и този път хората да ни подкрепят и да превърнем Русенския кей в едно красиво и атрактивно място както за жителите на града, така и за туристите“, коментира Валентин Борисов, председател на Управителния съвет на „Обществен фонд Русе“, пред arenamedia.net.

Целта на проекта за обновяване на кея е с малко средства и доброволен труд, той да се прeвърне в място за разходка, срещи, забавления и почивка.

Първото дарение в националната кампания „Място в сърцето“ бе направено от жителите на град Русе. Може да подкрепите любимото място на русенци и на сайта на кампанията.

Източник: dir.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: