Започна гласуването за големия финал във „Фасада на годината 2012“ – Баумит!

От 1-ви до 10-ти март 2013 г. изберете най-красивата според вас фасада на година 2012.

Само десет дни имат на разположение спечелилите първо, второ и трето място фасади в четирите етапа съставящи целия годишен конкурс „Фасада на годината“. Десетки хиляди от вас гласуваха в интернет, дванадесет месеца, четири сезона – пролет, лято, есен и зима, за да подкрепят своите любими сгради. Остават броени дни до големия финал – дванадесет сгради, вече удостоени с вашата висока оценка, очакват крайния резултат, а изборът не е никак лесен!

Гласувалите ще участват в томбола с награди от Баумит!

За първите три места в конкурса, отново се борят:

Финалисти от сезон Пролет 2012

С 1613 гласа на публиката, обект 15 – Административен съд, гр. Хасково, с инвеститор Министерство на правосъдието, проектанти – арх. Янчо Апостолов, арх. Владимир Александров, арх. Оксана Балабанова и изпълнител – Аква 3. Линк за гласуване за тази фасада.

С 920 гласа, обект 5 – жилищна сграда в София с инвеститор „Дагер Иженеринг”, проектант „Елит Студио” с арх. Калин Диков, изпълнител Изопро Мстрой. Линк за гласуване за тази фасада.

С 94 гласа обект 1 – еднофамилна жилищна сграда в село Зая с инвеститор и изпълнител инж. Димитър Димитров, проектант Визарх НГ с арх. Николай Георгиев. Линк за гласуване за тази фасада.

Финалисти от сезон Лято 2012

С 481 гласа, обект 15 – жилищна сграда с проектант и заявител в конкурса – арх. Цветелина Тодорова от „РТ Консулт”, изпълнител „Термобилд” ЕООД. Линк за гласуване за тази фасада.

С 267 гласа, обект 2 – офис сграда „Преслав” в гр. Хасково, проектирана от арх. Янчо Апостолов, арх. Владимир Александров и арх. Илиян Янев от Акра Проект ЕООД. Заявител в конкурса и изпълнител на сградата е АКВА 3. Линк за гласуване за тази фасада.

С 82 гласа, обект 16 – Сграда със смесено предназначение в гр. Бургас, комплекс Лазур, събрала 82 летни гласа на публиката. Проектант на сградата е арх. Никола Ликоманов, инвеститор – Би Ен Джи ООД, а изпълнител и заявител в конкурса е БМ ООД. Линк за гласуване за тази фасада.

Финалисти от сезон Есен 2012

С 1685 гласа, обект 9 – Първо българско читалище „Еленка и Кирил Аврамови“, гр. Свищов, ул. Д. Хадживасилев 2. Заявител в конкурса на Баумит и инвеститор на обекта е Община Свищов и МТСП по проект „Красива България”. Проектант – Аркада ЕООД с арх. Ирена Христова-Дончева, изпълнител Реставрация 02. Линк за гласуване за тази фасада.

С 1383 гласа, обект 5 – жилищна сграда с медицински център, детски клуб, магазини и подземни гаражи, гр. София. Заявител в конкурса, инвеститор и изпълнител на обекта – Р.С. Инженеринг, проектант – ТДИ дизайн ЕООД – арх. Делян Стефанов. Линк за гласуване за тази фасада.

С 209 гласа, обект 2 – Многофамилна жилищна сграда гр. Царево, ул. Трети март Заявител в конкурса и изпълнител на обекта е Данимир ООД, проектант арх. Ирина Великова, инвеститор Леоник ООД. Линк за гласуване за тази фасада.

Финалисти от сезон Зима 2012

С 3668 гласа, обект 9 – сграда, Familyhouse, в гр. София, проектант JT Architects – арх. Янита Тарабанова, инвеститор, изпълнител и заявител в конкурса е Бауформ ООД. Линк за гласуване за тази фасада.

С 3258 гласа, обект 16 – еднофамилна жилищна сграда в Троян. Инвеститор и заявител в конкурса е г-н Тодор Тодоров. Линк за гласуване за тази фасада.

С 2173 гласа, обект 15 – еднофамилна жилищна сграда от Тетевен с инвеститор и заявител в конкурса г-н Николай Христов. Линк за гласуване за тази фасада.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: