pixel

Wilo-DrainLift Mini: Компактни, комфортни, тихи

Wilo

Нова спестяваща място, готова за използване система за повишаване на налягането за отделно отвеждане на отпадъчни води от тоалетна, душ, съдомиялна, пералня и кухни в приземни етажи.

Wilo пуска на пазара ново поколение компактни помпени системи за еднофамилни и двуфамилни къщи: серията Wilo-DrainLift Mini. Подемната станция се монтира лесно и бързо, дори в ограничени пространства, като същевременно предлага надеждна и безшумна работа.

Изискванията за подемни станции в еднофамилни и двуфамилни къщи са лесни за обобщаване: те трябва да бъдат лесни за свързване към съществуващите тръбопроводи, дори при трудни и тесни условия на монтаж. Веднъж инсталирани, помпените системи трябва надеждно да отводняват помещенията под нивото на обратния поток – дори ако делът на твърдите вещества в канализацията се увеличи. Тъй като те често се използват в жилищни среди, като перални помещения и тоалетни в мазета, те също трябва да бъдат незабележими и тихи. Премиум производителят Wilo отговаря на тези изисквания с нова серия помпени системи за битови отпадъчни води: Wilo-DrainLift Mini.

Предлага се както в стандартна версия Wilo-DrainLift Mini3, така и като премиум версия Wilo-DrainLift Mini5 с още по-голямо удобство при монтажа. Компактните подемни устройства са с дълбочина само 17 см, така че се побират и в най-малката ниша (за скрита стена), а модерният им дизайн се слива с околната среда, което позволява подемното устройство да се монтира лесно и ненатрапчиво. Тъй като се доставят готови за включване и с множество възможности за свързване на входа, монтажът и замяната на по-старите модели е особено лесна.

Wilo

Здравата хидравлика на подемното устройство и технологията на мацератора, използвана в продуктовите варианти -XS/WC, осигуряват безопасна работа – дори с течности, съдържащи фекалии и допълнителни твърди частици. Висока експлоатационна безопасност посредством незапушваща се помпа с въртящ се нож.

В същото време новите помпени системи на Wilo са безшумни. За сравнение: Wilo-DrainLift Mini3-XS е по-тиха от обикновена съдомиялна машина.

За Wilo Group:

Wilo Group е един от водещите световни доставчици на помпи и помпени системи за сградни инсталации, управление на водите и промишления сектор. Днес за Wilo работят около 8200 души по целия свят. С иновативни решения, интелигентни продукти и индивидуални услуги ние предоставяме интелигентна, ефективна и щадяща климата услуга за поддържане на водния поток. Ние от Wilo сме дигитален пионер в индустрията с нашите продукти и решения, процеси и бизнес модели.

За повече информация: Wilo.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: