pixel

WD-40 Flexible: Практичен помощник в ежедневната работа

WD-40 Flexible

С новия продукт WD-40 Flexible фирмата WD-40 осигурява практично и бързо решение на предизвикателствата в ежедневната работа. Благодарение на специалната многопозиционна система за пръскане, труднодостъпните съединителни гайки, вентили и механични компоненти могат да бъдат ефективно разхлабени. Многофункционалната продуктова гама на WD-40 ще бъде допълнена с новия продукт, WD-40 Flexible, във флакон от 400 ml.

WD-40 Flexible

Благодарение на гъвкавата тръба за впръскване, изработена от топлоустойчив метал, може да се достигне дори до труднодостъпни зони. Тръбата практично може да се огъне, когато е необходимо, като същевременно запазва формата си.

WD-40 Flexible

WD-40 Flexible има същата формула като всички, доказали се вече във времето, многофункционални продукти WD-40, която спомага за разхлабване на механични съединения и предпазва от влага и корозия. Продуктът е предназначен за прецизна работа в различни области, от механиката до автосервизите, селското стопанство и общата поддръжка. Продуктът намалява времето за прилагане, като елиминира необходимостта от разглобяване на части, системи, капаци или предавки, за да достигне точно желаните места.

WD-40 Flexible

За напръскване на по-голяма повърхност тръбата на спрея се сгъва надолу. За прецизно нанасяне, обаче, тръбата се заключва в горна позиция. Благодарение на гъвкавата тръба е възможно да се достигнат особено трудни за работа места при възможно най-точното дозиране на продукта. Благодарение на системата за пръскане с 360° вентил, спрейът ефективно работи и когато е обърнат надолу.

За повече информация: WD-40

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: