pixel

Виртуален конфигуратор за фасади от Saint-Gobain Weber  

Weber

Дигиталната програма за консултации дава възможност на проектанти и майстори да предоставят на своите клиенти първо впечатление за вида на измазаната им фасада.

С фасадния конфигуратор на фирмата Saint-Gobain Weber сградите могат да бъдат показани не само в различни цветове, но и с различни гипсови структури с едно щракване. Ефектът с различна кубатура на сградата също може да бъде симулиран.

Той предлага прост и безплатен начин за виртуално тестване на различни дизайнерски опции за фасада. Има няколко типа сгради, от които можете да избирате (еднофамилни до многофамилни къщи), чиито фасадни повърхности могат да бъдат оцветени във всеки цвят от палитрата на Weber с едно щракване.

Тъй като опитът показва, че цветовете напълно развиват ефекта си само във взаимодействие със структурата, фасадният конфигуратор на Weber ви позволява да си поиграте със структурите и да сравнявате един и същи цвят върху различна мазилката.

Консултациите със строителите се допълват и опростяват от тази визуална помощ за вземане на решения. Ако харесвате вариант, можете да го запазите в конфигуратора под любими, да го споделите онлайн, да го изтеглите или да го разпечатате директно. Поръчка може също да бъде направена лесно с помощта на номера на цвета.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: