pixel

Винербергер връчи наградите за студентския конкурс „Керамичната къща“

tuhli wienerberger

Тази година участваха два пъти повече проекти на студентите от УАСГ
Студентският конкурс за второкурсници при УАСГ „Керамичната Къща“ се организира от Винербергер с любезното съдействие на ръководството на УАСГ. Тази година участваха два пъти повече проекти.
Журито в състав: проф. д-р арх. Жеко Тилев (Председател), инж. Цанко Миланов – Търговски директор на Винербергер, инж. Петър Петров – Мениджър продажби на Винербергер, проф. д-р арх. Асен Писарски, декан на Архитектурен факултет – УАСГ, Гл. Ас. Арх. Ангел Мазников, Катедра Сградостроителство (членове) бе истински затруднено в избора си. Шест проекта се отличаваха от останалите и си оспорваха надпреварата за престижните награди. След повече от час заседаване бяха обявени и победителите:

pobediteli konkurs

*      Първа награда – Борис Йорданов с проект „Книжарница с носещи стени“;

*      Втора награда – Евгени Иванов с проект „Еднофамилна къща с носещи стени“;
*      Специална награда – Людмила Евлогиева с проект „Книжарница със стоманобетонен скелет“.

Canko Milanov

Допълнителна награда на публиката беше осигурена и от страна на ръководството на УАСГ. За нея гласуваха всички присъствали гости и студенти. Тя беше връчена на Елена Йонкова за проекта й „Еднофамилна къща с носещи стени“.

Elena Yonkova

На коктейл след официалната част бяха представени интересни иновативни проекти от световната практика, които вдъхновиха мнозина от присъстващите

Източник: wienerberger.bg

wienerberger

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: